АБВ Тех

ТЪРСИ

Производители

Добре дошли в www.abv-tech.com.

Моля прегледайте следващите правила и условия, които са в сила докато ползвате този сайт:

Настоящите Правила и условия за ползване на Интернет услуги уреждат отношенията между ABV-Tech Shop и всяко лице, което се регистрира на Интернет страницaта http://abv-tech.com . ABV-Tech Shop си запазва правото, съобразявайки се със съответните нормативни и законови изисквания, да променя Условията по всяко време, чрез обновяване на този текст. Ваше е задължението да преглеждате този текст за промени.

В съдържанието Сайта са използвни запазените знаци, снимки от каталозите и т.н. на различни фирми и правата върху тези материали принадлежат на съответната фирма. Всички останали материали от съдържанието на сайта (включително, но не само снимки, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на АБВ Тех ЕООД.

Съдържанието на Сайта е предназначено единствено за персонално, некомерсионално (с изключение на купуване на продукт или услуга) използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от нашият Сайт единствено за персонална употреба. Вие не може да възпроизвеждате, публикувате, предавате, дистрибутирате, показвате, променяте, продавате, използвате или създавате производни работи от съдържанието на Сайта.

Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт, или във връзка с използването на този сайт остават собственост на АБВ Тех ЕООД и в този смисъл АБВ Тех ЕООД не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения или да се съобразява с тях.

Вие сте съгласен, че ABV-Tech Shop може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени или допълнения в сайта, продукти и т.н.

Ние полагаме всички усилия да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор ние не може да гарантираме, че вашаият монитор ще покаже актуалните цветове.

В Сайта може да има препратки към други сайтове, които не са под наш контрол и където важат различни правила за ползване.

На потребителите се забранява да нарушават или да се опитват да нарушат сигурността на сайта:

• да имат достъп до данни, които не са предназначени за тях или да се включват в сървъра или в клиентски файл, за които клиента не е дал разрешение за достъп

• да се опитват да проучват, сканират или тестват уязвимостта на системата или мрежата или да правят пробив в системата или други действия без съответна оторизация

• да се опитват да се намесват с услуги предназначени към който и да било клиент, група или мрежа, включително без ограничения, претоварване на трафика, разрушаване на информацията

• да извършват всякаква дейност, налагаща неразумни или несъразмерни натоварвания на инфраструктурата на страницата.

Потребителите носят пълна отговорност за публикуваната/предоставената от тях информация на уебсайта. Потребителите се съгласяват да не публикуват текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство.

Нарушаването на сигурността, както и случаите, които могат да доведат до такива нарушения на системата или мрежата може да завърши с подвеждането под гражданска или криминална отговорност.

За всички неуредени в този договор въпроси се прилага действащото в Република България законодателство.


НачалоНачало

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента

Наи-продавано

Няма най-продавани в момента

Специални

Няма специални в момента